Herr- och dammiddag

Det anordnas en herr- och dammiddag årligen på tandläkarprogrammet här i Umeå. I maj är det dags för dammiddagen, och då är det killarna från tandläkarprogrammets olika terminer som anordnar middagen. Killarna skapar en hemlig facebook-grupp och arrangerar möten för att diskutera om middagen. Vi fixar bl.a. maten, alkohol, aktiviteter, eventuella taxifärder och mycket mer.

Herr- och dammiddag är en temafest där man klär sig enligt det överenskomna temat. I vår är det dammiddag, och killarna får absolut inte avslöja temat till tjejerna, detta är strikt förbjudet! Under mötet fick vi tipset av en äldreterminare att aldrig prata med en tjej från klassen om man själv är full, för då riskerar man att avslöja temat.

Vi som läser på termin 1 har inte mycket ansvar, utan det handlar mer om att komma dit och ha kul. Det är äldreterminare som fixar det mesta! Förra året var det tjejerna som ordnade en herrmiddag och då var det flygvärdinna-tema. Jag kan inte avslöja temat för dammiddagen i år för er, ni får vänta ett par månader till innan jag bloggar om det. 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s