Vi såg norrsken!

Det här har ingenting med studierna att göra men jag tycker det är så coolt att det förtjänar ett eget inlägg på bloggen. En fördel med att bo och plugga här i Umeå är att man har större chans att se norrsken, ett ljusfenomen som förekommer mest i jordens polarområden.

Idag, den 19 oktober 2017 såg jag norrsken för första gången tillsammans med min kära vän Sofie. Prognosen såg inte lovande ut, men vi gav det en chans och cyklade iväg ändå i den bitande kylan till Nydalasjön i förhoppning om att kunna betrakta det vackra ljusfenomenet för första gången. Under dem första fem minuterna såg vi ingenting och var nära att gå hem, men det var tur att vi inte gjorde det för det dröjde inte mycket längre innan vi såg starka norrsken som flammade över den klara stjärnhimmelen. Här har ni en bild på det!

IMG_0058.JPG

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s