Tentaplugg på en söndag

Imorgon är det tenta i Mikrobiologi, Immunologi och Virologi (MIV) och man kan lugnt säga att jag har tentaångest.

Dagen innan tenta brukar jag sitta i skolan och gå igenom mina anteckningar. Anledningen till varför jag går till skolan och pluggar är för att jag vill använda dem stora tavlorna för att repetera. Där skriver jag ner det viktigaste, ritar figurer som är viktiga och skriver ner det som jag har svårast för.

När jag går genom Umeå campus ser jag många tända lampor inne i skolan. Det är många studenter som sitter i grupprum, vissa läser i deras kurslitteratur, andra skriver något på tavlan. Trots att det är kl 17 på en söndag eftermiddag kan man se studenter överallt på campus. Studentlivet!

IMG_0475IMG_0476

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s