Vi förbereder oss inför nollning 2018!

Idag spelades nollningsvideon in då vi ska vara faddrar nästa termin och välkomna nollorna till programmet. I videon visar vi dem vägen till nian, sal B där uppropet ska äga rum. Sedan demonstrerar vi nolledansen!

Just nu pågår förberedelserna inför nollningen. Vi har delat upp ansvar och röstat fram generalerna. Sedan är det valfritt vem som vill bli huvudfadder, vapendragare, ”vanlig fadder”, danscrew, tröjpimpsansvarig, bryggmästare, kås-ansvarig, keps-ansvarig m.fl. Som ni kan se är det många roller och hela klassen hjälps åt för att det ska bli en så bra nollning som möjligt! Jag och hela klassen är så taggade, vi vill lära känna nollorna och guida dem under nollningen och även under utbildningens gång. Det ska bli sjukt kul!

 

Bilden är suddig för spänningens skull (ifall en nolla läser detta). 😉 Här filmar vi nolledansen.

IMG_0526_Fotor

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s