Nya klinikkläder

Idag har jag fått mitt SITHS-kort! Det innebär att jag nu kan hämta dem nya klinikkläderna från klädautomaten!

Tandläkarstudenter och läkarstudenter i Umeå har fått nya klinikkläder med ett nytt utseende! Som ni kan se finns det nu en ljusblå rand som går längs den v-ringade halsen. Själva materialet av blusen är lite styvare/stelare jämfört med dem gamla blusarna som vi hade. Nu finns det bara en färg att välja – vita blusar och vita byxor. Innan fanns det två färger, nämligen vitt och blått. Däremot var det inte så att man kunde välja färg utan det skedde slumpmässigt när man hämtade kläderna från klädautomaten.

Byxorna har mudd i benslutet så att en längdstorlek kan passa flera personer (dem gamla byxorna hade inte mudd). Själv är jag inte ett stort fan av mudd, jag känner att byxorna är alltför stora och långa trots att jag valt den näst minsta storleken. De minsta byxorna var slut när jag kom till klädautomaten. Blusen är också lite för stor enligt mig trots att jag har valt minsta storleken X-LITEN. Egentligen spelar det ingen roll, vi ska ju inte på någon modevisning trots allt! 🙂

Föredrar ni dem gamla klinikkläderna eller dem nya?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s