Skugga en student – Tandläkarprogrammet (Umeå Universitet)

IMG_5943IMG_4489

I måndags fick en student skugga mig under dagen. Skuggning innebär att man följer med en student under en skoldag. Man följer alltså med på föreläsningar, laborationer, seminarier etc, beroende på vad som står på schemat den dagen. Är ni intresserade av att skugga mig kan ni kontakta mig här via bloggen eller via min e-post så kan vi komma överens över en tid som passar oss båda. Jag kan varmt rekommendera skuggning till er som är intresserade av tandläkarutbildningen då ni kan se hur det verkligen är att plugga här och vad yrket kan innebära. Ni kommer få bra tips och råd från studenter och lärare.

Killen som skuggade mig i måndags fick följa med på material-labben under förmiddagen. Vi träffades kl 8, bytte om till klinikkläder och jag visade honom runt tandläkarhögskolan. Sedan gick vi till materiallabben på våning 8 och han fick först se vad tandläkarstudenterna höll på med på labbarna. Sedan visade jag honom hur man gör en ocklusal-prepp för kompositfyllning och han fick testa på att borra i plasttänder. Sen fick han göra fyllning och polera fyllningen också vilket han uppskattade mycket! I överlag är jag väldigt nöjd med skuggningen och jag ser framemot att få träffa fler intressenter! 🙂

khoaaviator@gmail.com

eller

dang0002@gapps.umu.se  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s