Inställt högskoleprov hösten 2020

Som många av er redan hört kommer höstens högskoleprov vara inställt pga rådande omständigheter. Risken för spridning av smittan anses fortfarande vara stor. UHR menar att det inte är rimligt att åtgärda problemet på annat sätt än att ställa in provet helt och hållet. Visst är det tråkigt för de som planerade att skriva provet, men det finns inget annat att göra än att rikta blicken mot vårens högskoleprov och inte låta glöden slockna. Försök ha positiva tankar, det hjälper ju inte att grubbla, älta över situationen, saker och ting blir inte bättre av det. Tänk att du nu har extra lång tid att studera inför ett högskoleprov vilket ökar dina chanser att få ditt målresultat!

Med detta sagt tycker jag att man ska börja plugga så tidigt som möjligt, då skaffar man sig ett försprång som kan vara avgörande. Skaffa din egen pluggteknik som passar just dig, ingen teknik är rätt respektive fel. Nyckeln för mig och för många andra är att sprida ut studierna så att man lägger ner lite tid varje dag och inte råpluggar sista minuten, det brukar funka bra för mig. Man har då mer bearbetningstid av information vilket underlättar långvarig lagring av information. Den verbala delen kräver en viss läsvana, så det gäller att göra det dagligen. Hpguiden har i särklass de bästa övningarna för både den verbala delen och kvantitativa delen enligt mig. De har förlängt samtliga VIP-medlemskap inför vårens och höstens högskoleprov 2020 till vårprovet 2021 helt utan kostnad för alla VIP-medlemmar vilket uppskattas mycket av alla vet jag. UHRs beslut rör inte hpguiden överhuvudtaget, så jag tycker det är en jättefin gest av dem!

För er som planerar att skriva högskoleprovet och som fortfarande inte är VIP-medlem kan ni använda rabattkoden KEVIN100KR och få 100 kr rabatt på ert VIP-medlemskap på hpguiden! Jag önskar er lycka till, ni kommer fixa det snart!

https://hpguiden.se/

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s