Följ min instagram!

Jag har skapat ett instagram-konto för er som är intresserade av att få följa med mig på min resa genom bilder/filmer från skolan. Innehållet är tänkt att beskriva hur en vanlig dag för en tandläkarstudent ser ut. Här på bloggen fortsätter jag att beskriva mer detaljerat vad vi håller på med, både skriftligt och bildligt! Jag lägger även upp uppdateringar på instagram varje gång ett nytt blogginlägg är uppe, så in och följ om ni är intresserade!

https://www.instagram.com/kevindentist/

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s